Nekretnine: Agencije za nekretnine | Brick Pro

Brick Pro


Broj u registru posrednika : 1418
Telefon: (062) 634-135
Stan | Beograd - Palilula - Zrenjaninski put
|

U ponudi stan u zgradi iz 2012. godine, u neposrednoj blizini "Rode". Stan se sastoji od dnevno trpezarijskog dela sa kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatila i dve terase. Na prvom spratu. Delimično renoviran, trostrano orijentisan, odmah useljiv, svetao. Uknjižen a to znači i moguća kupovina na kredit. Posrednička nadoknada iznosi 2%

83.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Stojana Protica
|

Prodajemo Prelep Penthouse duplex u samom srcu Vracara sa predivnim pogledom lociran na samo 5 minuta hoda od hrama Svetog Save u ulici Stojana Protica. Stan se prostire na 2 nivoa, na donjem spratu se nalazi prostrana dnevna soba sa kuhinjsko trpezariskim prostorom, decija spavaca soba sa ugradnim plakarima i dodatnim prostorom za odlaganje stvari, zatim veliki garderober i velika i svetla dvostrano orjentisana spavaca soba sa pogledom na Hram i autokomandu.Na gornjem nivou se nalazi jos jedna prostrana prostorija koja ima izlaz na zatvoreni i otvoreni deo terase koji gledaju na Hram i Autokomandu.Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garaznog mesta po ceni od 30.000e Za vise informacija i zakazivanje gledanja stana pozovite 065653393988 We are selling a beautiful Penthouse duplex in the heart of Vracar with a wonderful view, located just 5 minutes' walk from the Church of St. Sava in Stojana Protica Street. The apartment is spread over 2 levels, on the lower floor there is a spacious living room with a kitchen-dining area, a children's bedroom with built-in wardrobes and additional storage space , then a large wardrobe and a large and bright double-oriented bedroom with a view of the Temple and Autokomanda .On the upper level there is another spacious room with access to the closed and open part of the terrace overlooking the Temple and Autokomanda. With the purchase of the apartment, the purchase of a garage space at the price of 30,000 e is mandatory.

616.400 €
Stan | Beograd - Stari grad - Knez Mihailova - Maršala Birjuzova
|

U ponudi odličan stan u samom centru grada, pešačkoj zoni i na samo 2 minuta hoda od Trga republike! Stan se nalazi na prvom spratu u zgradi i gleda na pešačku zonu, miran je i komforan. Sastoji se od prostrane dnevne sobe, spavaće i male kuhinje sa trpezarijom. Takođe poseduje i izlaz na zajedničku terasu. Agencijska provizija iznosi 50% od mesečne zakupnine Kontakt osoba: Vladimir +381 63 158 99 45

1.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Mileševska
|

Mileševska ulica spaja Kalenić pijacu sa Crvenim krstom a stan koji je predmet prodaje se nalazi u zgradi od crvene fasadne cigle. Od prostorija ima hodnik, tri spavaće sobe (odvojen spavaći blok), velike dnevne sobe, trpezarije i kuhinje, dva mokra čvora, ostavu, terasu i balkon. Terasa gleda ka platou. Vrlo funkcionalna organizacija prostora. U stanu su promenjene sve instalacije kako strujne tako vodovodne i kanalizacione. Stolarija aluminijumska, terasa zastakljena. U stanu ostaju svi ugradni ormari, kuhinja, kao i police u ostavi. Centralno grejanje. Lift u zgradi. Uknjižen i brzo useljiv. Posrednička nadoknada iznosi 2%

330.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Banjica - Crnotravska
|

Prodajemo stan u Beogradskom naselju Banjica u pet solitera u ulici Crnotravskoj.Stan se nalazi na sjajnoj lokaciji i pruza sve sto je potrebno za ugodan i miran zivot.U blizini ove nekretnin se nalaze 3 skole, vrtic, razne prodavnice, apoteke, sportski centar Banjica kao i Banjicka suma - odlicno mesto za relaksaciju i sportske aktivnosti.Stan je uknjizen na 70m2 i ima jos dodatnih 14m2 terase od kojih je 7m2 pretvoreno u trpezariski deo a preostalih 7m2 je terasa koja je istocno orjentisana.Stan se sastoji od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa trpezarisjkim prosotrom koji ima izlaz na terasu,jedno kupatilo, jedan toalet, kuhinja i 2 spavace sobe. Kvalitetna stara gradnja, centralno grejanje, svi radijatori adaptirani da mogu da rade na struju, klima u dnevnom boravku.Visoko prizemlje u visini prvog sprata. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. We are selling an apartment in the Belgrade settlement of Banjica in five blocks on Crnotravska street. The apartment is in a great location and offers everything you need for a comfortable and peaceful life. Near this property there are 3 schools, a kindergarten, various shops, pharmacies, the Banjica sports center as well as Banjicka Suma - an excellent place for relaxation and sports activities. The apartment is built on 70m2 and has an additional 14m2 of terrace, of which 7m2 has been converted into a dining area and the remaining 7m2 is a terrace that is oriented to the east. The apartment consists of an entrance hall, a spacious living room with dining area that has access to the terrace, one bathroom, one toilet, kitchen and 2 bedrooms. Quality old construction, central heating, all radiators adapted to work on electricity, air conditioning in the living room. High ground floor at the height of the first floor. For more information, call +381653393988 Bojan The agency commission is 2% of the agreed purchase price.

185.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Belicka
|

Izdajemo lep, prostran i svetao stan u mirnoj slepoj ulici na Lekinom brdu!Stan se nalazi na prom spratu renovirane kuce, prostite se na 120m2 grejne povrsine i ima 3 terase od ukupno 20m2 - trostrano orjentisan.Sastoji se od ulaznog hodnika, 3 spavace sobe, 3 velike terase, moderno i kompleno opremljene kuhinje, velike trpezarije sa kaminom u dnevnoj sobi. Ariston rerna, bosch masina za pranje sudova, bosh masina za pranje vese, poseduje jedno parking mesto ispred kuce.EG na struju - radijatori, norveski radijatori, 2 inverter klime. Uracunato ucenu : SBB gold paket , info stan , placa se samo struja po potrosnji. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine. We are renting a beautiful, spacious and bright apartment in a quiet street in Lekino brdo! The apartment is located on the first floor of a renovated house, spread over 120m2 of heating surface and has 3 terraces of a total of 20m2 - oriented on three sides. It consists of an entrance hall, 3 bedrooms, 3 large terraces, modern and fully equipped kitchen, large dining room with fireplace in livingroom. Ariston oven, bosch dishwasher, bosch washing machine, has one parking space in front of the house. EG on electricity - radiators, Norwegian radiators, 2 inverter air conditioners. Included in price: SBB gold package, info apartment, only electricity is paid according to consumption. For more information, call +381653393988 Bojan Agency commission is 50% of the first rent.

1.250 €
Stan | Beograd - Stari grad - Gundulićev venac - Gundulićev Venac
|

Jednosoban stan u samom centru grada, u blizini Skadarlije, crkve Aleksandra Nevskog, Prve beogradske gimnazije, Bajlonijeve pijace i Bitef teatra. Stan se sastoji od malog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe iz koje se izlazi na prostranu terasu i kupatila koje ima prirodnu ventilaciju. Zgrada izgrađena 1939. godine. Ulaz u zgradu lep i održavan. Stan se nalazi na IV spratu, bez lifta. Posrednička nadoknada 2%

92.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Dva bela goluba
|

Izdajemo nov kompletno opremljen stan u Oazi Mirijevo.Stan se nalazi na cetvrtom spratu nove zgrade i sastoji se od dnevene sobe koja ima izlaz na terasu, moderno opremljene kuhinje,trpezarije i spavace sobe.Sve je kompletno novo u stanu. Useljiv od 1.5.2024te Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine.

550 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Jurija Gagarina
|

Izdajemo sveze renoviran stan u ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu.Stan se nalazi na trecem spratu odrzavane zgrade koja ima lift, sastoji se iz dnevnog boravnka koji je povezan sa zatvorenom terasom , kuhinjsko trpezarijskog prosotra sa velikim stolom za rucavanje, i prostrane i svetle spavace sobe sa ugradinim plakarima pored koje se nalazi kupatilo.Kuhinja ima 2 velika frizidera a u kupatilu se nalaze masina za pranje i susenje vesa. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine.

600 €
Poslovni prostor | Beograd - Savski venac - Deligradska
|

Izdajemo kompletno opremljen kozmeticki salon sa tradicijom dugom 15 godina.Salon se nalazi na sjajno lokaciji blizu kruznog toga Slavija odmah iznad McDonalds'a u Deligradskoj ulici.Nalazi se u odrzavanoj zgradi sa interfonom i liftom.Luksuzno je opremljen i poseduje apsolutno svu opremu potrebnu za rad kao i stalnu klijentelu.Od opreme salon poseduje sledece : Depilacija topla hladna 2 stola, manikir 3 stola, pedikir 2 mesta sa jonto mašinama za pedikir, stalak za stopalo, 2 mesta za tretmane lica. Jonto mikroderma, jonto ležajevi sa 5 motora, kozmetički stub sa lupom, jonto ultrazvučna špatula, dermapen. Gel lakovi preko 100 nijansi, opi lakovi na polici preko 100 komada, uv lampe, 2 sterilizatora, topilice za topli i hladan vosak. Peškiri police komode, dekoracija i prateća oprema. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine.

1.300 €
Agencije za nekretnine | Brick Pro