Nekretnine: Agencije za nekretnine | Brick Pro

Brick Pro


Broj u registru posrednika : 1418
Telefon: (062) 634-135
Stan | Beograd - Surčin - Valtoroviceva
|

Izdajemo stan na Ledinama u Valtorovicevoj ulici na cetvrtom spratu , stan se nalazi 150m od stanice Ledine.Stan se sastoji od ulaznog hodnika dnevno trpezarijskog dela , kupatila i manje spavace sobe koja ima terasu sa poglednom na centar Ledina , postoji i obezbedjeno parking mesto ispred zgrade. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine.

350 €
Stan | Beograd - Vračar - Internacionalnih brigada
|

Retko u ponudi, renoviran stan sa pogledom na Karađorđev park. Stan se nalazi na drugom spratu u zgradi sa liftom i dvostrano je orijentisan. Sastoji se od dnevne sobe otvorenog koncepta, koja je povezana sa trpezarijom i kuhinjom. Iz trpezarije se izlazi na terasu sa predivnim pogledom. U drugom dijelu stana nalazi se spavaća soba s balkonom, koja pruža osjećaj topline i mira. Takođe, u sklopu stana je i kupatilo koje se nalazi odmah do spavaće sobe. Uz stan dolazi i ostava u podrumskom delu. Agencijska provizija 2% od dogovorene cene.

255.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Neimar - Lamartinova
|

U jednoj od najlepših ulica Neimara, u Lamartinovoj, izdajemo 2.0 stan. Stan se nalazi u prizemlju privatne kuće. Sastoji se od: hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, spavaće sobe i toaleta. Depozit je obavezan. Zakup na duži period. Posrednička nadoknada iznosi 50% dogovorene zakupnine i plaća se jednokratno na potpisivanju ugovora o zakupu.

600 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Direktna prodaja stanova u Beogradu na vodi bez provizije za kupce.Izuzetan stan na 15tom spratu orjentisan ka reci ,ujedno i poslednji u ponudi ovakve strukture.Zavrsetak radova i planirano useljenje za ovu zgradu je Novembar 2024te.Cena je izrazena sa PDV-om , mogucnost povrata PDV-a za kupce prvog stana u skladu sa zakonom u RS. Uz kupovinu stana je obavezna kupovina parking mesta po ceni od 25000e. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan

269.888 €
Stan | Beograd - Vračar - Južni bulevar - Bjelanoviceva
|

Prodajemo luksuzan stan u novijoj zgradi na Vracaru u jednoj od poslednjih Vracarskih zelenih oaza.Smart Building zgrada sazidana po najvisim svetskim standardima , stan se prodaje namesten , sa jednim garaznim mestom po ceni od 30000e. Alu stolarija, komarnici na svim prozorima, roletne na dugme, sva ugradna tehnika BOSH. Stan se sastoji od ulaznog hodnika pored kog se nalazi manji toalet , dnevne sobe sa kuhinsko trpezarijsim delom koji ima izlaz na terasu i prostrane spavace sobe sa kupatilom. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijksa nadoknada iznosi 2% od dogovorene cene.

300.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Izdajemo luksuzan i kompletno opremljen stan u Beogradu na Vodi u zgradi Sole sa pogledom na reku i TC Galerija.Stan se nalazi na 8mom spratu i jako je lepo dizajniran i osmisljen.Stan se sastoji od ulaznog hodnika kuhinjsko trpezarijskog prostora koji je povezan sa dnevnim boravkom koji ima izlaz na terasu i spavace sobe pored koje se nalazi kupatilo.Iznajmlivanje parking mesta je obavezno uz ovaj stan po ceni od 100e mesecno. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine. We are renting a luxurious and fully equipped apartment in Belgrade Waterfront in the Sole building with a view of the river and TC Galerija. The apartment is located on the 8th floor and is very nicely designed and conceived. The apartment consists of an entrance hall, a kitchen dining area that is connected to the living room which has an exit to the terrace and bedrooms next to which there is a bathroom. Parking space rental is mandatory with this apartment at a price of 100e per month. For more information, call +381653393988 Bojan Agency commission is 50% of the first rent.

1.300 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Rudnicka
|

Izdajemo izuzetan komforan i prelepo opremljen stan u novoj zgradi u ulici Rudnickoj. Stan se nalazi na samo 5 minuta peske od Hrama Svetog save. Zgrada je uradjena po najvisim standardima i opremljena najvalitetnijim materijalima, poseduje auto lift garazu sa vise slobodnih parking mesta. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, komforne i velike dnevne sobe sa izlazom na terasu koja gleda na dvoriste. Kuhinja je opremljena najmodernijom ugradnom tehnikom stranih prozvodjaca, kozni namestaj koj odise luksuzom, TV od 65", jedna prostrana spava soba sa zasebnim kupatilom i jos jedna manja sa single krevetom i radnim stolom. Uz stan stan je obavezno i rentiranje garaznog mesta po ceni od 100e mesecno. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine. We are renting out an exceptionally comfortable and beautifully furnished apartment in a new building in Rudnicka Street. The apartment is located just 5 minutes' walk from the Church of St. Sava. The building is finished to the highest standards and equipped with the highest quality materials. consists of an entrance hall, a comfortable and large living room with access to the terrace overlooking the courtyard. The kitchen is equipped with the most modern built-in appliances from foreign manufacturers, leather furniture that exudes luxury, a 65" TV, one spacious bedroom with a separate bathroom and another smaller one. with a single bed and a desk. Along with the apartment, it is mandatory to rent a garage space at a price of 100e per month. For more information, call +381653393988 Bojan Agency commission is 50% of the first rent.

1.300 €
Poslovni prostor | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Šumadijski trg
|

U ponudi odličan poslovni prostor, na mirnoj lokaciji na Banovom brdu! Prostor je otvorenog koncepta sa mogućnosti pregrađivanja u više kancelarija. Njegova velika površina daje razne mogućnosti za zakupca. Nalazi se na četvrtom sprtu u zgradi sa liftom i obezbeđenjem i portirom. Agencijska provizija iznosi 50% od mesečne zakupnine

3.500 €
Lokal | Beograd - Novi Beograd - Blok 22 - Antifašističke borbe
|

Izdajem vrlo lep lokal u centralnom delu Bloka 22. Nalazi se u prizemlju Prostor spojen od dva lokala dvostrano orijentisan. Sastoji se od četiri ulaza, četiri mokra čvora što znatno povećava njegovu funkcionalnost. Cena sa opremom za igraonicu iznosi 2.200 evra mesečno. Odmah useljiv. Veliki izlozi, dvostran, lako moguća reorganizacija i prilagođavanje prostora novoj delatnosti. Pogodan za razne delatnosti kao što su: kladionice, ordinacije, laboratorije, apoteke i ugostiteljstvo. Posrednička nadoknada iznosi 50% od dogovorene cene zakupa.

2.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Politika - Svetogorska
|

U ponudi odličan stan u samom srcu Beograda, na samo 350m od Trga Republike! Stan se nalazi u prizemlju zgrade i dolazi sa sopstvenim parking mestom u dvorištu, što je izuzetna prednost u ovom delu grada. Njegova pozicija ne utiče na mir koji pruža i izolovanost. Ulaskom kroz ulazna vrata, nalazimo se u hodniku koji vodi direktno do dnevne sobe otvorenog koncepta, koja je povezana sa kuhinjskim i trpezarijskim prostorom. Na suprotnoj strani hodnika, sa leve strane, nalazi se ulaz u prostranu spavaću sobu sa garderoberom, dok se odmah pored nje nalazi odvojeno kupatilo. Stan je potpuno renoviran, sa novom električnom instalacijom, vodovodom, kanalizacijom, plafonima i zidovima. Dodatno, opremljen je vrhunskim pametnim uređajima i optičkim internetom za savremeni način života. Stan je već uspostavio uspešan model iznajmljivanja na kratki rok, što ga čini odličnom investicijom, ali istovremeno je i veoma pogodan za svakodnevni život. Agencijska provizija iznosti 2% od dogovorene cene.

249.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi je dvosoban stan sa pogledom na grad u okviru kompleksa Beograd na vodi u zgradi Metropolitan. BW Metropolitan je jedna od najpoželjnijih zgrada u okviru kompleksa Beograd na vodi, udaljena 100 metara od reke, sa recepcijom i obezbeđenjem 24/7. Ugodan dnevni i trpezarijski prostor otvorenog tipa, jedna spavaća soba, moderno kupatilo sa tuš kabinom, potpuno opremljena kuhinja, ostava i terasa sa pogledom na grad. Stan je ukupne površine 52m2. Za zakazivanje gledanja pozovite na: 0631589945 - Vladimir Dostupan za gledanje od 22.04 Agencijska provizija u visini od 50% jedne mesečne rente.

1.200 €
Stan | Beograd - Savski venac - Senjak - Koste Glavinića
|

U ponudi udoban stan na mirnoj lokaciji na Senjaku. Stan se nalazi u blizini svih potrebnih ustanova i prodavnica. Nalazi se na prvom spratu zgrade od četiri sprata. Stan se sastoji od dnevne sobe, kuhinje i trpezarijskog dela, koji su povezani, te takođe ima izlaz na terasu. Pored toga, ima još dve spavaće sobe i kupatilo. Agencijska provizija iznosi 50% od mesečne zakupnine

800 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Prodajemo luksuzan kompletno opremljen i namesten stan u Beogradu na Vodi u zgradi Verde.Stan se nalazi na prvom spratu i dvostrano je orjentisan.Sastoji se iz dnevno trpezarijskog dela sa kuhinjom , ima izlaz na terasu iz dnevne sobe i pogled na Sava park , 2 prostrane spavace sobe , 2 kupatila.Stan se prodaje kompletno namesten i odmah je useljiv.Obavezna je kupovina barem jednog garaznog mesta po ceni od 25000e a postoji mogucnost kupovine i drugog garaznog mesta.Garazna mesta su na sjajnoj poziciji - cim udjete u garazu i spojena su bez stubova. Za vise informacija pozovite +381653393988 Agencijska provizija je 2% od dogovrene kupoprodajne cene. We are selling a luxurious, fully equipped and furnished apartment in Belgrade Waterfront in the Verde building. The apartment is located on the first floor and is oriented on two sides. It consists of a living room with a kitchen, access to the terrace from the living room and a view of the Sava park, 2 spacious bedrooms, 2 bathrooms. The apartment is sold fully furnished. For more information, call +381653393988 The agency commission is 2% of the agreed purchase price.

326.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Prodajemo vlasnicke stanove razlicitih struktura u Beogradu na vodi u zgradama Echo, Eden, Quartet 3 i Sensa. Moguce placanje u dinarima i na rate u zavisnosti od faze izgradnje , za vise informacija pozovite. Sensa B703 58,65m2 234 000e 4000e/m2 Zgrada useljiva u Avgusut 2025. Sensa B704 58,82m2 235 000e 4000e/m2 Zgrda useljiva u Avgustu 2025. Echo 504 86,22m2 310392e 3600e/m2 Zgrada useljiva u Avgustu 2025. Echo 505 86,22m2 310392e 3600e/m2 Zgrada useljiva u Avgustu 2025. Echo 612 87,76m2 315936e 3600e/m2 Zgrada useljiva u Avgustu 2025. Echo 609 56,39m2 220000e 3900e/m2 Zgrad useljiva u Avgustu 2025. Echo 610 56,40m2 220000e 3900e/m2 Zgrada useljiva u Avgustu 2025. Quartet 3 703 116,84m2 420600e 3600e/m2 Zgrada useljiva u Avgustu 2025. Quartet 3 705 129m2 477000e 3700e/m2 Zgrada useljiva u Martu 2025. Quartet 3 B 405 127,92m2 473300e 3700e/m2 Zgrada useljiva u Martu 2025. Quartet 3 B 704 116,84m2 420600e 3600e/m2 Zgrada useljiva u Martu 2025. Za vise informacija pozovite +381653393988 Agencijska provizija iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

220.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Učiteljsko naselje - Učiteljska
|

Prodajemo stan u zgradi, smeštenom u jednoj od dve najveće ulice u Učiteljskom naselju, u Učiteljskoj ulici. Ova lokacija je posebno atraktivna zbog prisustva mnogih komercijalnih i uslužnih objekata, što čini život ovde izuzetno praktičnim i udobnim. Stan se sastoji od: Ulaznog hodnika Dve spavaće sobe Dnevne sobe Kupatila, opremljenog svim potrebnim elementima i Kuhinje sa trpezarijom Zastakljene terase Nedavno je izvršena zamena spoljne stolarije, što značajno poboljšava komfor i energetsku efikasnost stana. Nalazi se na osmom spratu, pružajući predivan panoramski pogled na veliki deo grada i obezbeđujući obilje prirodnog svetla tokom celog dana. Ova nekretnina je uknjižena, što olakšava proces kupovine, posebno za one koji razmatraju opciju kreditnog finansiranja. Posrednička nadoknada iznosi 2% od ugovorene cene.

170.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

U ponudi je odličan penthouse na vrhu luksuzne zgrade BW Terra. Stan se nalazi na poslednjem spratu i ima privatan lift koji vodi u stan posebnom karticom. Stan se sastoji od prostranog open space dnevnog prostora povezanog sa kuhinjskim i trpezarijskim delom. Takođe sadrži 4 spavaće sobe, od kojih su dve master, 3 kupatila, toalet, 2 walk in gardarobera i vešernicu. Kao i terasu koja okružuje stan celom dužinom. Postoji mogućnost opremanja kako za život, tako i kao poslovni prostor. Stan je trostrano orijentisan i sadrži 4 parking mesta. Posrednička provizija iznosi 50% od mesečne zakupnine stana.

9.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Zrenjaninski put
|

U ponudi stan u zgradi iz 2012. godine, u neposrednoj blizini "Rode". Stan se sastoji od dnevno trpezarijskog dela sa kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatila i dve terase. Na prvom spratu. Delimično renoviran, trostrano orijentisan, odmah useljiv, svetao. Uknjižen a to znači i moguća kupovina na kredit. Posrednička nadoknada iznosi 2%

83.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Gundulićev venac - Venizelosova
|

Nov, moderan, svetao stan, jugo-zapadno orjentisan, nalazi se u prestiznom naselju Novi Dorćol u centru Beograda. U prostoru do sada niko nije živeo, sve je potpuno novo. U cenu je uračunata ugrađena moderna kuhinja po projektu enterijeriste, urađena u nežnim bojama i tonovima, sa ugrađenom Bosch tehnikom. U cenu su takođe uračunati i ugrađeni kupatilski elementi. U stanu je ugrađena kompletna rasveta. Stan ima ugrađeni smart home sistem, centralno grejanje, podno grejanje i sušače u kupatilima. U stanu je ugrađen inverterski klima uređaj marke Daikin, čije se unutrašnje jedinice nalaze u spuštenim plafonima, tako da su minimalno vidljive u sobama. Na prozorima i balkonskim vratima, koji se prostiru od poda do plafona, su ugrađene aluminijumske žaluzine koje se pokreću elektronski. Prostorije: prostrana dnevna soba sa trpezarijskim delom koja ima izlaz na terasu, kuhinja, dve spavaće sobe od kojih je jedna master, dva kupatila, servisna ostava sa kliznim vratima. Sanitarije, stolarija i podne obloge su vrhunskog kvaliteta renomiranih svetskih proizvođača. Zgrada je izgrađena po najvišim svetskim standardima, sa recepcijom i obezbeđenjem. Lokacija je savršena, urbani kompleks je prilagođen modernom načinu života a nalazi se u srcu Starog grada. Kompleks, osim restorana, kafića i salona lepote, poseduje moderan luksuzan SPA centar za vežbanje i opuštanje, koji u svom sastavu ima teretanu, bazen sa djakuzi delom, parno kupatilo, saunu, slanu sobu i relaks sobu. Okolina je moderno uređena sa igralištem za decu, fontanom i održavanim zelenim površinama. Podzemna garaža ima komforan prilaz, sa širokim garažnim saobraćajnicama i visine 2,3m. Parking mesto nije uračunato u cenu stana ali ga je moguće kupiti uz stan. Useljiv odmah.

366.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad - Šilerova
|

U najpoželjnijem delu Gornjeg grada, nasuprot Doma zdravlja, nudimo vam izuzetan stan u zgradi koja zadovoljava najviše standarde. Smeštena između naselja Save Kovačević, Meandri i Sutjeske, te između dve ključne ulice, Prvomijske i Ugrinovačke. Nalazi se u neposrednoj blizini svih neophodnih infrastrukturnih objekata, što dodatno olakšava svakodnevni život. Zgrada je konstruisana sa posebnom pažnjom, sa malim brojem stanova, obezbeđujući intimnost i ekskluzivnost. Stan se nalazi na spratu samo sa još jednim stanom. Sastoji od ulaznog hodnika, impresivnog dnevnog boravka sa trpezarijom i bibliotekom, moderno opremljene kuhinje, tri spavaće sobe, velike terase i četiri elegantna kupatila. Takođe, uz stan se prodaje i pripadajuća ostava. Ovaj stan predstavlja vrhunac udobnosti i elegancije. Kvalitet je ključna karakteristika ovog stana - podovi su obloženi prvoklasnim hrastovim parketom, vrata su od renomiranog proizvođača Bosal, prozori su aluminijumski sa komarnicima i daljinskim upravljanjem za roletne, dok je keramika birana kod posebnog renomiranog italijanskog proizvođača REX. Kuhinja je opremljena staklenim radnim površinama, a ugrađena su i tri interfon sistema, kao i pristup za dva provajdera interneta. Estetski detalji poput atraktivne rasvete, spuštenih plafona i LED traka koje pružaju ambijentalno osvetljenje dodaju sofisticiranost prostoru. Kupatila su opremljena sanitarijama vrhunskog kvaliteta marke Villeroy & Boch, dok su kabine za tuširanje posebno naručene iz Italije. Grejanje terase i oluka, kao i krovni grejači pružaju dodatnu udobnost i sigurnost. Kupovina ovog stana je i dobra investicija jer je vrlo lako moguće deljenja na tri manje stambene jedinice koje bi se vrlo lako i brzo mogle izdati na ovoj lokaciji. Druga prednost je i lokacija, njegova prostranost i funkcionalnost pa ova nepokretnost lako može biti pretvorena u ordinaciju, labaratoriju ili kliniku. Obezbeđena je i kompletna sigurnost zgrade putem video nadzora. Moguća kupovina garažnog mesta koje može primiti dva automobila po ceni od 30.000 evra. Stan zaista predstavlja priliku za život u luksuzu u ovom delu Zemuna. Posrednička nadoknada iznosi 2%

550.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 65 - Tadije Sondermajera
|

Izdajemo 2 kompletno namestena i luksuzno opremljena stana u novom kompleksu WELLPORT na Novom Beogradu.U sklopu zatvorenog kompleksa sa portirom se nalazi teretana na otvorenom i decije igraliste.Stanovi se nalaze na drugom i trecem spratu zgrade i identicne su strukture, pogled ka ulici Omladinskih Brigada.Stan se sastoji od ulaznog hodnika , kupatila koje se nalazi sa desne strane , prostranog dnevnog boravka koji je povezan sa kuhinjsko trpezarijskim delom.Prostrana garnitura na razvlacenje, terasa sa komarnikom , TV 55" , sva bela tehnika je Gorenje :frizider, ploca, ves masina, rerna, aspirator, usisivac.Nikada useljavani stanovi za svaku preporuku Za vise inforrmacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine. Obavezan depozit od 700e We are renting out 2 fully furnished and luxuriously equipped apartments in the new complex WELLPORT in New Belgrade. Within the closed complex with porter there is an outdoor gym and a children's playground. The apartments are located on the second and third floors of the building and have identical structures, view towards Omladinskih Brigada Street The apartment consists of an entrance hall, a bathroom located on the right side, a spacious living room that is connected to the kitchen-dining area. A spacious pull-out sofa, a terrace with a mosquito net, a 55" TV, all white goods are Gorenje: refrigerator, stove, all machines, oven, aspirator, vacuum cleaner. Never moved in apartments for every recommendation For more information, call +381653393988 Bojan Agency commission is 50% of the first rent. Mandatory deposit of 700e

650 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Učiteljsko naselje - Danice Marković
|

Izdajem potpuno renoviran stan u mirnom kraju Konjarnika, nedaleko od TC Konjarnik. Ovaj elegantno dizajniran stan nudi odličnu povezanost sa svim delovima grada i udoban životni prostor. Sastoji se od : - Ulaznog hodnika koji vodi do svih prostorija - Prostrane dnevne sobe sa izlazom na veliku terasu - Kuhinja sa trpezarijom - Dve spavaće sobe - Kupatila i - Ostave Stan se izdaje potpuno namešten, sa belom tehnikom i svim kućnim aparatima. Nalazi na šestom spratu zgrade (ima lift) što omogućava obilje prirodne svetlosti tokom dana. Depozit u visini mesečne zakupnine je obavezan. Posrednička nadoknada iznosi 50% dogovorene cene zakupa.

800 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Altina - Borhesova
|

Izdajemo visenamenski poslovni prosotor na Altini pogodan za razne delatnosti poput ordinacija , laboratorija , fitness centra i slicno.Prostor poseduje saunu za 6 osoba , jedan toalet , lokere za vise osoba i tus kabinu.Uz ovaj prostor pripada i bastenski deo koji se nalazi ispred kao i jedno parking mesto u dvoristu,postoji mogucnost za parkiranje vise vozila. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija iznosi 50% od prve zakupnine. We are renting out a multi-purpose office space in Altina, suitable for various activities such as surgeries, laboratories, fitness centers, etc. The space has a sauna for 6 people, one toilet, lockers for several people and a shower cabin. This space also includes a garden area located in front as and one parking space in the yard, there is a possibility to park more vehicles. For more information, call +381653393988 Bojan The agency commission is 50% of the first rent.

600 €
Stan | Beograd - Vračar - SC Vračar - Koče Kapetana
|

U ponudi je udoban mali stan u centru Vračara! Stan od 25m2 u centru Vračara smešten je u prizemlju zgrade i nudi praktičan raspored prostorija. Ovaj studio apartman sastoji se od kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe opremljene garniturom na izvlačenje i moderno uređenog kupatila. Udoban i funkcionalan, ovaj stan pruža sve potrebno za udoban život na malom prostoru. Agencijska provizija 50% od mesečne zakupnine Kontakt: Vladimir +381631589945

700 €
Stan | Beograd - Zemun - Altina - Čurcijina
|

Na prodaju luksuzno opremljen i renoviran stan sa zasebnim dvoristem i parking mestom.Stan se sastoji iz dnevnog boravka koji ima izlaz na zasebno dvoriste sa uredjenom bastom , pored dnevne sobe se nalazi kuhinjsko trpezarijski prosotr koji ima jos jednu zasebnu prostoriju koja moze biti pretvorena u vesernicu ili ostavu.Stan je dvostrano orjentisan i ima izlaz na 2 ulice , Čurcijinu i Predraga Lakovica .Na drugom delu stana se nalazi velika spavaca soba koja ima dosta prosotra za odlaganje stvari , kupatilo i jos jedna manja spavaca soba.Obe spavace sobe gledaju na dvoriste i ulicu Predraga Lakovica. SVA bela tehnika je bosh : frizider, aspirator, masina za pranje sudova, indukciona ploca, zamrzivac, masina 2 u 1 za pranje vesa.Ceo stan je uradjen jako kvalitento i luksuzno po potrebama vlasnika, na zidovima su tehnike SAHARA.Dvoriste ima 25m2 , ulazni hodnik ima zasebni cipelarnik i tavanski prostor za dodatno odlaganje stvari.Stan za svaku preporuku. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 2% od dogovorene kupoprodajne cene. For sale, a luxuriously furnished and renovated apartment with a separate yard and a parking space. The apartment consists of a living room with access to a separate yard with a garden, next to the living room there is a kitchen-dining area with another separate room that can be converted into a laundry room. or a storage room. The apartment is oriented on two sides and has access to 2 streets, Čurcijina and Predrag Lakovica. In the other part of the apartment there is a large bedroom with plenty of space for storing things, a bathroom and another smaller bedroom. Both bedrooms overlook the courtyard. and Predrag Lakovica Street. ALL white goods are bosh: refrigerator, aspirator, dishwasher, induction hob, freezer, 2 in 1 washing machine. The whole apartment is done with high quality and luxury according to the owner's needs, SAHARA appliances are on the walls. The yard is 25 m2. the entrance hallway has a separate shoe closet and attic space for additional storage. Apartment for every recommendation. For more information, call +381653393988 Bojan The agency commission is 2% of the agreed purchase price.

133.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Stojana Protica
|

Prodajemo Prelep Penthouse duplex u samom srcu Vracara sa predivnim pogledom lociran na samo 5 minuta hoda od hrama Svetog Save u ulici Stojana Protica. Stan se prostire na 2 nivoa, na donjem spratu se nalazi prostrana dnevna soba sa kuhinjsko trpezariskim prostorom, decija spavaca soba sa ugradnim plakarima i dodatnim prostorom za odlaganje stvari, zatim veliki garderober i velika i svetla dvostrano orjentisana spavaca soba sa pogledom na Hram i autokomandu.Na gornjem nivou se nalazi jos jedna prostrana prostorija koja ima izlaz na zatvoreni i otvoreni deo terase koji gledaju na Hram i Autokomandu.Uz kupovinu stana obavezna je kupovina garaznog mesta po ceni od 30.000e Grejne povrsine 134m2 , sa terasom 145,52m2. Za vise informacija i zakazivanje gledanja stana pozovite 065653393988 We are selling a beautiful Penthouse duplex in the heart of Vracar with a wonderful view, located just 5 minutes' walk from the Church of St. Sava in Stojana Protica Street. The apartment is spread over 2 levels, on the lower floor there is a spacious living room with a kitchen-dining area, a children's bedroom with built-in wardrobes and additional storage space , then a large wardrobe and a large and bright double-oriented bedroom with a view of the Temple and Autokomanda .On the upper level there is another spacious room with access to the closed and open part of the terrace overlooking the Temple and Autokomanda. With the purchase of the apartment, the purchase of a garage space at the price of 30,000 e is mandatory. Heating area 134m2, with a terrace of 145.52m2

616.400 €
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Mileševska
|

Mileševska ulica spaja Kalenić pijacu sa Crvenim krstom a stan koji je predmet prodaje se nalazi u zgradi od crvene fasadne cigle. Od prostorija ima hodnik, tri spavaće sobe (odvojen spavaći blok), velike dnevne sobe, trpezarije i kuhinje, dva mokra čvora, ostavu, terasu i balkon. Terasa gleda ka platou. Vrlo funkcionalna organizacija prostora. U stanu su promenjene sve instalacije kako strujne tako vodovodne i kanalizacione. Stolarija aluminijumska, terasa zastakljena. U stanu ostaju svi ugradni ormari, kuhinja, kao i police u ostavi. Centralno grejanje. Lift u zgradi. Mogućnost ustupanja i parking mesta u garaži u Mileševskoj (8.500 din/mesec) Uknjižen i brzo useljiv. Posrednička nadoknada iznosi 2%

320.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Banjica - Crnotravska
|

Prodajemo stan u Beogradskom naselju Banjica u pet solitera u ulici Crnotravskoj.Stan se nalazi na sjajnoj lokaciji i pruza sve sto je potrebno za ugodan i miran zivot.U blizini ove nekretnin se nalaze 3 skole, vrtic, razne prodavnice, apoteke, sportski centar Banjica kao i Banjicka suma - odlicno mesto za relaksaciju i sportske aktivnosti.Stan je uknjizen na 70m2 i ima jos dodatnih 14m2 terase od kojih je 7m2 pretvoreno u trpezariski deo a preostalih 7m2 je terasa koja je istocno orjentisana.Stan se sastoji od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa trpezarisjkim prosotrom koji ima izlaz na terasu,jedno kupatilo, jedan toalet, kuhinja i 2 spavace sobe. Kvalitetna stara gradnja, centralno grejanje, svi radijatori adaptirani da mogu da rade na struju, klima u dnevnom boravku.Visoko prizemlje u visini prvog sprata. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. We are selling an apartment in the Belgrade settlement of Banjica in five blocks on Crnotravska street. The apartment is in a great location and offers everything you need for a comfortable and peaceful life. Near this property there are 3 schools, a kindergarten, various shops, pharmacies, the Banjica sports center as well as Banjicka Suma - an excellent place for relaxation and sports activities. The apartment is built on 70m2 and has an additional 14m2 of terrace, of which 7m2 has been converted into a dining area and the remaining 7m2 is a terrace that is oriented to the east. The apartment consists of an entrance hall, a spacious living room with dining area that has access to the terrace, one bathroom, one toilet, kitchen and 2 bedrooms. Quality old construction, central heating, all radiators adapted to work on electricity, air conditioning in the living room. High ground floor at the height of the first floor. For more information, call +381653393988 Bojan The agency commission is 2% of the agreed purchase price.

179.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 65 - Omladinskih brigada
|

U ponudi je odličan stan u najluksuznijoj zgradi na Novom Beogradu. Nekretnina se nalazi u kuli West, u ekskluzivnom 65. bloku, na osmom spratu istaknute zgrade. Sa ulaznih vrata se kroči u open space prostoriju koja povezuje dnevni boravak zajedno sa trpezarijskim delom i modernom kuhinjom sa svim potrebnim elementima. Odmah sa desne strane se nalaze vrata od spavaće sobe i kupatila. Stan je opremljen centralnim grejanjem, a tu su i klima uređaji koji omogućavaju personalizovano podešavanje temperature prema ličnim preferencama. Stanarima kule West dostupni su dodatni sadržaji u zgradi, uključujući bazen, spa centar i teretanu i bioskop. Moguća je i kupovina parking mesta uz stan, po ceni od 30.000e. Trenutno se stan iznajmljuje po principu "stan na dan" i donosi značajan mesečni prihod, čineći ga ne samo udobnim domom već i perspektivnom investicijom. Posrednička provizija 2%

399.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Strahinjića Bana
|

Odličan stan u jednoj od najpoznatijih ulica u Beogradu, Strahinjića Bana! Stan se nalazi na šestom spratu zgrade, a moderno je opremljen sa svim potrebnim sadržajima za udoban život. Prostire se kroz otvoreni koncept koji obuhvata dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju. Hodnik vodi do kupatila i dve spavaće sobe, od kojih master soba ima svoje privatno kupatilo. U cenu stana su uračunati i računi na mesečnom nivou kao i garažno mesto. Agencijska provizija iznosi 50% od mesečne zakupnine.

2.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Čika Ljubina
|

Izdaje se poslovni prostor na atraktivnoj lokaciji, jedan minut hoda od Knez Mihajlove. Nalazi se na drugom spratu lepo održavane starije zgrade. Prostor se sastoji od hodnika, 3 zasebne kancelarije, čajne kuhinje i dva wca. Izdaje se i namešten, a moguće je i bet nameštaja. Minimalan period zakupa je 24 meseca. Agencijska provizija iznosi 50% od mesečne zakupnine.

1.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Vuka Karadžića
|

Odličan poslovni prostor u blizini pešačke zone Knez Mihajlove. Prostor se sastoji od dva stana spojena u jedan poslovni prostor i sadrži 8 kancelarija, 4 mokra čvora, uz to sardrži i opremljenu kuhinju sa svim neophodnim aparatima. Takođe poseduje i terasu i dodatne ostavne prostore za odlaganje stvari. Poslovni prostor se nalazi na četvrtom spratu stare zgrade ali lepo održavane. Minimalan period izdavanja 12 meseci. Agencijska provizija iznosi 50% od mečne zakupnine

3.500 €
Stan | Beograd - Rakovica - Kanarevo brdo - Srpskih udarnih brigada
|

Na prodaju renoviran stan na kanarevom brdu blizu autobuske stanice, doma zdravlja , raznih prodavnica , skole i vrtica u delu Kanarevog brda okruzenog zelenilom.Stan se prodaje prazan i sastoji se od dnevne sobe , kuhinje sa velikom trpezarijom , kupatila , odvojenog WC a i ostave.Uknjizen na 40m2 , realnih 44m2 , moguca kupovina preko kredita. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

58.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Mileševska
|

U ponudi je izuzetan stan na atraktivnoj lokaciji na Vračaru! Nalazi se na petom spratu zgrade, a ima dva ulaza - sa petog i šestog sprata, budući da je reč o dupleks stanu. Ova karakteristika pruža mogućnost podeljenog stana na dva zasebna dela. Stan se prostire na dva nivoa. Na prvom nivou se nalazi dnevna soba iz koje se izlazi na terasu, kuhinja sa trpezarijom i kupatilom, dok su na drugom nivou dve spavaće sobe, svaka sa zasebnim kupatilom, prostrani hodnik i dve ostave idealne za odlaganje stvari, kao i ulaz sa sprata iznad. Stan je dvorišno orjentisan i svaka soba ima svoj prozor a kupatila prirodnu ventilaciju. I ako je stan u samom centru Vračara, izuzetno je osunčan i izolovan od buke. Kupatila su opremljena italijanska keramikom prve klase, sanitarna operma je od renimiranih nemačkih proizvođača, parket je rastov prve klase a prozori svi imaju žaluzine, venecijanere i roletne. Stan ima mogućnost i centralnog i etažnog grejanja (kotao na struju) Agencijska provizija 2% od ugovorene cene.

415.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovac - Patrijarha Joanikija
|

Prodajemo luksuzno opremljen i kompletno namesten stan u Beogradskom naselju Vidikovac.Stan je opremljen najkvalitetnijim materijalima i ugradnom tehnikom stranih proizvodjaca.Nov krov, nemačka pvc stolarija, komarnici na svim prozorima, alu roletne, velux krovni prozori u kupatilima. Kompletno nova struja i voda, Grohe baterije, grejanje, tarket i italijanska keramika. Blindirana ulazna vrata sa zvucnom izolacijom, sva ostala vrata u stanu nova, 2 nove smart inverter klime. Stepeniste kombinacija kaljeno staklo i barena bukva sa rasvetom. Prodaje se kompletno namešten. Stan je trostrano orjentisan, nalazi se u odrzavanoj zgradi koja ima 2 lifta i 2 ulaza,j edan ulaz izlazi na glavnu ulicu i parking , drugi ulaz izlazi na park okruzen parkingom. Na donjem nivou stana se nalazi dnevna soba sa moderno opremljenom kuhinjom i trpezarisjkim prostorom, jedna dečija spavaća soba sa odvojenim garderoberom i velikim prostorom za ostavljanje stvari i kupatilo. Na gornjem nivou se nalaze 2 spavaće sobe, jedno kupatilo i zastakljena terasa koja se otvara. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

220.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Zeleni venac - Maršala Birjuzova
|

Izdaje se kancelarijski prostor u poslovnoj zgradi, samom centru grada. Prednost ovakve lokacije je to što su linije javnog prevoza blizu, kao i mnogi kafići i restorani. Prostor se sastoji od prijemne prostorije, 2 odvojene kancelarije, kuhinje, 2 mokra čvora. Zgrada sa dva lifta i fizičko tehničkim obezbeđenjem tokom 24h. Lepa pozicija i lep pogled na Beograd na vodi i hotel Moskvu. Posrednička nadoknada iznosi 50% od dogovorenog mesečnog zakupa i plaća se jednokratno na potpisivanju ugovora.

1.200 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - London - Kralja Milana
|

Odličan, renoviran stan pogodan za kancelarijske poslove u blizini Londona i Andrićevog Venca. Sastoji se od prijemnog dela, tri kancelarije, zasebne kuhinje, trpezarije, dva mokra čvora, ostave i terase. Trenutno je prostor opremljen kancelarijskim nameštajem koji je moguće otkupiti po vrlo povoljnoj ceni od bivših zakupaca. Posrednička nadoknada iznosi 50% od dogovorene mesečne rente i plaća se jednokratno na potpisivanju ugovora o zakupu.

1.200 €
Kuća | Beograd - Novi Beograd - Bežanijska kosa 1 - Partizanske avijacije
|

Kuća na Bežanijskoj kosi I, prazna i odmah useljiva. Kuća je u nizu sličnih objekata, tipa townhouse. Miran kraj, najlepši deo naselja. Sastoji se od ukupno 3 etaže, nivo -1, prizemlje, I sprat. Na nivou -1 je podrum 50 m2. Na prizemlju su veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom i jedan mokri čvor. Iz dnevnog boravka izlazi se na terasu. Na prvom spratu su tri komotne spavaće sobe i kupatilo. Izuzetno pogodna i za poslovni prostor. Alarm, video nadzor. Mogućnost zakupa i dva parking mesta, čuvar 24/7 Posrednička nadoknada 50%

1.500 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Stara Bežanija - Sestara Vuković
|

U ponudi je trosoban stan u privatnoj kući. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevne trpezarijskog dela iz kog se ulazi u kuhinju, zatim odvojenog spavaćeg bloka sa dve sobe, kupatilom i garderoberom, jednog balona i jedne terase. Zaseban ulaz. Dvorište. Posrednička nadoknada iznosi 50% od mesečnog zakupa

500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Senjak
|

U ponudi je troiposoban stan na Senjaku, u Simićevoj ulici. Stan se nalazi u manjoj zgradi, svega 7 stanova, i u blizini teniskih terena i škola. Stan je luksuzno opremljen i sastoji se od dnevne sobe, kuhinje, trpezarijskog prostora, odvojene prostorije za kuvanje i pranje veša i gostinskim wcom. U drugom delu stana se nalaze 3 spavaće sobe sa kupatilom. Dnevna soba ima 3 izlaza u dvorište, do kojeg samo ovaj stan ima pristup. Stan sadrži i prostoriju u podrumu, takođe iza zgrade ima slobodan parking. Uknjižen je na 85m2, ima 100m2 stvarne površine. Agencijska provizija 2%

408.000 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Autokomanda - Gospodara Vučića
|

U ponudi odlična, luksuzna kuća u mirnom delu Vračara, ušuškana sa svih strana a opet blizu svih neophodnih sadržaja. Sastoji se od ulaznog hola, salona, trpezarije, kuhinje sa izlazom na terasu i gostinjskog toaleta u prizemlju. U podrumu se nalazi vešernica i tehnička soba, dok na spratu se nalaze 4 spavaće sobe, dva kupatila i garderober. Kuća poseduje veoma lepo i uređeno dvorište. Agencijska provizija iznosi 50% od prve mesečne zakupnine

2.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Maksima Gorkog
|

Retko na trzistu , stan na top lokaciji u samom srcu Vracara preko puta opstine Vracar i kalenic pijace.Stan je u izvornom stanju i treba kompletno da se renovira , dvostrano je orjentisan , ima dve terase , nalazi se na trecem spratu u zgradi koja ima lift.Odlicna prilika za investicionu kupovinu i rentiranje , idealan stan za dnevno rentirnje kroz platforem booking i airbnb kao stan na dan. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 2% od dogovorene kupoporodajne cene.

141.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Gavrila Principa
|

Na prodaju kompletno renoviran duplex na TOP lokaciji u samom centru Beograda u ulici Gavrila Principa.U neposrednoj blizini stana se nalaze mnoge gradske znamenitosti kao i pijaca i razne prodavnice kafici i restorani.Strogo centar grada je samo 5 minuta peske od stana kao i Beograd na vodi koj se nalazi na 400-500 metara od stana. Stan se prostire na 2 nivoa , svetao lep i moderno opremljen.Na donjem nivou se nalazi dnevni boravak , toalet i kuhinjsko trpezarijski deo.Stan poseduje 3 inverter klime.Na gornjem nivou stana se nalaze 2 prostrane i opremljene spavace sobe ,moderno kupatilo sa tus kabinom i terasa sa pogledom na Beograd na vodi. Idealna prilika za investicionu kupovinu i rentiranje , dugorocno ili kroz platforme booking i airbnb kao stan na dan. Za vise informavija pozovite na +381653393988 Bojan. Agencijska provizija je 2% od dogogvrene kupoprodajne cene. For sale, a completely renovated duplex in a TOP location in the very center of Belgrade in Gavrila Principa street. In the immediate vicinity of the apartment there are many city sights as well as the market and various shops bars and restaurants. located 400-500 meters from the apartment. The apartment is spread over 2 levels, bright, beautiful and modernly furnished. On the lower level there is a living room, a toilet and a kitchen-dining area. The apartment has 3 inverter air conditioners. On the upper level of the apartment there are 2 spacious and equipped bedrooms, a modern bathroom with a shower. cabin and terrace with a view of Belgrade on the water. For more information, call +381653393988 Bojan. The agency commission is 2% of the agreed purchase price.

189.000 €
Kuća | Beograd - Savski venac - Dedinje
|

U ponudi je jedinstvena višenamenska luksuzna kuća, koja se nalazi na atraktivnoj lokaciji! Kuća se stastoji od prizemlja, podruma, garaže (13 parking mesta), i 2 sprata. Nalazi se na placu površine od 11a. Cena se formira na osnovu 1400m2 korisne površine sa 14.5e/m2. Kuća se sastoji od 26 studija, 19 kupatila, 4 toaleta, dva dnevna boravka, velike trpezarije, kuhinje i vešeraja. Takođe poseduje i prostor za čuvara sa posebnim WC-om, koji ne ulazi u 1400m2 koristne površine. Takođe poseduje veliko dvorište. Kuća se greje na gas i struju, ima centralne bojlere za toplu vodu, i klima uređaje raspoređene po sobama. Moguća je ugradnja lifta po želji zakupca. Kuća je višenameska i pogodna za različite deltanosti, ima mogućnost prilagođavanja prostorija po dogovoru. Minimalan period zakupa je 5 godina. Agencijska provizija iznosi 50% od mesečne zakupnine.

20.300 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Novi grad - Sremskih boraca
|

Odličan visenamenski lokal u zgradi novije gradnje. Sastoji se iz dve prostorije, jedna je 60m2, druga 36m2. Pogodan za različite delatnosti. Nalazi se na dobroj lokaciji u Zemunu, na vrlo prometnom mestu preko puta ulaza u supermarket Idea. 3 mokra cvora. 2 parking mesta. Za svaku preporuku. Za vise informacija pozovite na +381653393988 Bojan Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

700 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Olimp
|

Izvanredan trosoban stan u neposrednoj blizini sportskog centra Olimp. Stan se nalazi na prvom spratu zgrade koja se sastoji od tri etaže. Sadrži dnevni boravak otvorenog koncepta koji je povezan sa trpezarijom, kao i dve odvojene sobe, kupatilo i terasu. Zgrada poseduje i zajedničko dvorište. Agencijska provizija 2% od dogovorene cene.

158.400 €
Stan | Beograd - Surčin - Bečmen - Vuka Karadzica
|

Na prodaju 2 stana iste strukture u novoizgradjenoj zgradi u ulici Vuka Karadzica u naselju Becmen.Oba stana se nalaze na drugom spratu zgrade jedan preko puta drugog. Za vise informacija pozovite na +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

60.000 €
Vikendica | Beograd - Sopot - Kosmaj - Kralja Aleksandra
|

Prodajemo novoizgradjenu luksuznu kucu na Kosmaju u ulici Kralja Aleksandra.Kuca se nalazi na zasebnom placu od 10.5 ari i poseduje parking za 3 vozila.Visokokvalitetna gradnja , najluksuzniji materijali stranih proizvodjaca , podno grejanje na struju , navodnjavanje kap po kap , sauna za 5+ osoba , drveno bure sa prohromskom peci na lozenje/ jacuzzi.Kuca poseduje prostran dnevni boravak sa kaminom i prelepim pogledom , 2 odvojene spavace sobe , najkvalitetnija ugradna tehnika , 2 kupatila , prostranu terasu sa prelepim pogledom i video nadzor 00/24.Sjajna prilika za investicionu kupovinu i rentiranje kroz platforme booking i airbnb kao stan na dan. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

248.000 €
Stan | Beograd - Savski venac
|

U ponudi je odličan penthouse u jednoj od najnovijih zgrada u Beogradu na vodi! Stan se nalazi na 16om ujedno i poslednjem spratu zgrade. Izdaje se nenamešten pa ima i mogućnost izdavanja kao poslovni prostor. Ovaj jedinstven stan pruža panoramski pogled na ceo grad. Sastoji se od dnevne sobe otvorenog koncepta, povezanom sa trpezarijskim prostorom i kuhinjom, 4 odvojene sobe, kao i vešernicu i ostavu. Sadrži 1 wc i 2 kupatila. Ceo stan je okružen terasom i pruža odličan pogled na ceo grad. Stan poseduje i parking mesto uključeno u cenu. Agencijska provizija iznosi 50% od mesečne zakupnine

7.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Voždovac - Bulevar Peka Dapčevića
|

Izdajemo poslovni prostor na izuzetno atraktivnoj lokaciji u samom Bulevaru Peke Dapčevića, smešten na prvom spratu poslovne zgrade sa prizemljem i spratom. Ovaj prostor pruža izvanredne mogućnosti prilagođene vašim potrebama, bilo da je u pitanju magacin, proizvodni prostor ili nešto sasvim drugo. Ukupna površina prostora je 524m2. Postoji mogućnost deljenja prostora na manje jedinice. U prostor se može doći stepeništem i teretnim liftom, međutim, vlasnik prostora je spreman, ukoliko je potrebno, ugraditi pristupnu rampu o svom trošku kojom bi se moglo ući u prostor i lakim teretnim vozilom. Takođe, vlasnik će očistiti prostor i delimično učestvovati u njegovom opremanju. U prostoru postoji instalacija za električnu struju izuzetne snage. Prostor se izdaje na duži period, minimum 1 godina. Vlasnik pravno lice. Depozit je obavezan u visini jedne mesečne zakupnine. Posrednička nadoknada je 50% od dogovorene

2.100 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Dr Ivana Ribara - Dr Ivana Ribara
|

Prodaja stana u blizini reke, Dr Ivana Ribara Pozivamo vas da istražite ovaj predivan stan koji se nalazi u neposrednoj blizini reke, na adresi Dr Ivana Ribara. Ovaj prostrani stan smešten je na sedmom spratu od ukupno osam, pružajući vam spektakularan pogled i mirnu atmosferu. Karakteristike stana: Dnevna soba sa izlazom na terasu: Uživajte u prirodnom svetlu i svežem vazduhu iz prostrane dnevne sobe koja vodi na prelepu terasu. Idealno mesto za opuštanje ili druženje sa porodicom i prijateljima. Tri odvojene sobe: Ovaj stan nudi tri odvojene sobe, pružajući dovoljno prostora za privatnost i udobnost za čitavu porodicu. Dva kupatila: Sa dva uređena kupatila, obezbeđuje se praktičnost i komfor za svakodnevni život. Hodnik i ostava: Prostrani hodnik omogućava lak pristup svim prostorijama stana, dok ostava pruža dodatni prostor za skladištenje stvari i organizaciju domaćinstva. Ovaj stan predstavlja idealan spoj udobnosti, funkcionalnosti i elegancije, pružajući vam savršeno mesto za život u gradu. Uz blizinu reke, prirode i svih bitnih sadržaja u okolini, ovo je prilika koju ne želite propustiti. Za više informacija i zakazivanje razgledanja, slobodno nas kontaktirajte. Vaš novi dom može biti upravo ovde!

166.000 €
Agencije za nekretnine | Brick Pro