Nekretnine: Agencije za nekretnine | Brick Pro

Brick Pro


Broj u registru posrednika : 1418
Telefon: (062) 634-135
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Dorćol - Strahinjića Bana
|

U ponudi renoviran poslovni prostor koji se nalazi u suterenu, na atrktivnoj lokaciji, poznatoj Beogradskoj ulici Strahinića bana. Poslovni prostor se sastoji od jedne manje i druge velike open space prostorije, koja je povezana sa malom ali modernom kuhinjom i WC-om. Posrednička provizija 50% od jedne mesečne zakupnine.

600 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Brane Crnčevića
|

Na jednoj od najtraženijih lokacija u Beogradu, kod Hrama Svetog Save, u prilici smo da vam ponudimo jednosoban, tek renoviran i opremljen stan u ulici Brane Crnčevića. Sastoji se od: prostrane sobe, trpezarijskog dela sa kuhinjom, kupatilom i francuskim balkonom. Namešten. Renoviran. Za svaku preporuku. Depozit obavezan. Agencijska nadoknada 50%

700 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Knez Miletina
|

Izdajemo komforan jednosoban stan u Knez-Miletinoj ulici. Stan se nalazi na dobroj lokaciji, blizu Bajlonijeve pijace, Skadarske ulice i centra grada. Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinjsko trpezarijskog prostora, velike sunčane sobe i kupatila. Nov nameštaj i bela tehnika. Depozit u visini mesečnog zakupa. Posrednička nadoknada 50% od dogovorenog mesečnog zakupa.

700 €
Poslovni prostor | Beograd - Savski venac - Bulevar Oslobođenja
|

Izdajemo izuzetan salonski stan / poslovni prostor u ulici Bulevar Oslobodjenja na Slaviji. 130m2, 1 kupatilo, 1 toalet, kuhinja, spavaca soba, 3 prostrane kancelarije, meeting room, terasa sa pogledom na trg Slavija.Sistem za grejanje i hladjenje - toplotna pumpa MIDEA , izuzetno mala potrosnja za grejanje i hladjenje na godisnjem nivou oko 1000e za 12 meseci. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.800 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Gajeva
|

U ponudi udoban stan u blizini Crvenog krsta i Bulevara Kralja Aleksandra. Stan se nalazi na trećem spratu moderne zgrade. Sastoji se od dnevne sobe otvorenog koncepta povezane sa trpezarijskim delom i malom kuhinjom. U drugom delu stana se nalazi spavaća soba kao i kupatilo. Iz dnevne sobe ima izlaz na terasu koja ima lep pogled. Uz stan postoji i mogućnost parking mesta uz doplatu 100e. Agencijska provizija iznosi 50% od mesečne zakupnine.

600 €
Stan | Beograd - Stari grad - Politika - Hilandarska
|

Prodajemo unikatan salonski stan u Hilandarskoj ulici.Stan se nalazi na prestiznoj lokaciji u strogom centru grada , retko na trzistu sa povoljnom cenom , moguce odvajanje u 2 stambene jedinece , 3 mokra cvora , balkon i prelepa terasa , nalazi se na prvom spratu u zgradi sa liftom , postoji prikljucak za centralno grejanje u zgradi , poseduje 2 stujomera.Stan je uknjizen na 116m2 , grejne povrsine 120m2 + 10m2 terasa.Mega salonac dragulj starog grada , dvostrano orjentisan. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 2% od dogovorene kupoprodajne cene. We are selling a unique salon apartment in Hilandarska street. The apartment is located in a prestigious location in the very center of the city, rarely on the market with a favorable price, possible separation into 2 residential units, 3 wet joints, a balcony and a beautiful terrace, it is located on the first floor of a building with by elevator, there is a connection for central heating in the building, it has 2 meters. The apartment is registered on 116m2, heating area 120m2 + 10m2 terrace. Mega lounge, a gem of the old town, oriented on two sides. For more information, call +381653393988 Bojan The agency commission is 2% of the agreed purchase price.

375.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Saobraćajni fakultet - Vojvode Stepe
|

Izdajemo lep kompletno renoviran i namesten stan u ulici Vojvode Stepe kod Saobracajnog fakulteta i u blzini Vozdovih kapija.Stan se nalazi na 12tom spratu i komletno je namesten , sastoji se od ulaznog hodnika , trpezarisko kuhinskog dela i jos jedne prostorije u kojoj se nalaze dnevni spavaci deo stana.Stan je jako lepo koncipiran ima 40m2 a stice se utisak dosta veceg prostora.Ispred zgrade se nalaze prodavnice shop and go kao i autobuske i tramvajske stanice koje povezuju ovaj stan sa svim delovima Beograda. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 50% od prve mesecne zakupnine. We are renting out a beautiful, completely renovated and furnished apartment in Vojvode Stepe Street near the Faculty of Traffic and near the Vozds gates. The apartment is located on the 12th floor and is fully furnished.The apartment is very nicely designed, it is 40m2, and you get the impression of a much larger space. In front of the building there are shop and go stores as well as bus and tram stations that connect this apartment with all parts of Belgrade. For more information, call +381653393988 Bojan The agency commission is 50% of the first month's rent.

500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovacka
|

Izdajemo jako lep stan na premium lokaciju u Beogradu na vodi u zgradi Vista na 22gom spratu sa panoramskim pogledom na reku i ceo grad.Stan se izdaje kompletno opremljen i namesten a sastoji se iz ulaznog hodnika sa ugradnim plakarima , kuhijsko trpezarijskim delom koji je povezan sa prostranom dnevnom sobom koja ima izlaz na terasu.Dve spavace sobe od kojih svaka ima zasebno kupatilo.Komforan lep i udoban stan koji ispunjava sve standarde za lep i ugodan zivot.Stan poseduje jedno garazno mesto koje je ukljuceno u cenu zakupa. Useljiv od 1.6.2024 Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine. We are renting out a very nice apartment in a premium location in Belgrade Waterfront in the Vista building on the 22nd floor with a panoramic view of the river and the whole city.Spacious living room with an exit to the terrace. Two bedrooms, each with a separate bathroom. A comfortable, beautiful and comfortable apartment that meets all standards for a beautiful and pleasant life. The apartment has one garage space that is included in the rental price. Available from June 1, 2024 For more information, call +381653393988 Bojan Agency commission is 50% of the first rent.

1.650 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Visokog Stevana
|

U ponudi odličan stan u srcu Dorćola! Stan se nalazi na 6om spratu stare ali održavane zgrade.Zgrada poseduje i lift. Stan je uknjižena na 65m2 od 80m2. Sastoji se od ulaznog hodnika koji vodi do dnevne sobe otvorenog koncepta, povezane sa kuhinjom i trpezarijom. Duž hodnika, sa lijeve strane, nalazi se moderno opremljeno kupatilo. Stan takođe ima dve udobne i prostrane spavaće sobe. Uz stan dolaze i dva parking mjesta koja pripadaju zgradi, osigurana rampom. Ukoliko bi se stan prodavao namešten, cena bi bila 280.000e. Agencijska provizija 2% od dogovorene cene

260.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Južni bulevar - Riječka
|

Prodaja Kompletno Opremljenog Studija na Vračaru - Odlična Prilika za Život i Investiciju Pronađite savršen dom ili investiciju u srcu Vračara! Na prodaju je potpuno opremljen studio smješten u novoj zgradi, idealan kako za život tako i kao ulaganje za iznajmljivanje na dnevnoj bazi. Lokacija: Vračar, jedno od najtraženijih područja u Beogradu, poznato po svojoj vitalnosti, blizini centra grada i raznovrsnim sadržajima. Oprema: Ovaj studio dolazi potpuno opremljen sa svim potrebnim sadržajima za udoban i moderan život. Uz kvalitetan nameštaj, modernu kuhinju, kupatilo i funkcionalan prostor za spavanje i terasu ovaj studio nudi sve što je potrebno za savremen način života. Investicija: Njegova lokacija na Vračaru čini ga idealnom investicijom za iznajmljivanje na dnevnoj bazi. Blizina poslovnih centara, turističkih atrakcija i javnog prevoza čine ovaj studio privlačnim izborom za kratkoročne zakupce. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog modernog studija na Vračaru. Za više informacija i zakazivanje pregleda, kontaktirajte nas odmah! Agencijska provizija 2%

140.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovacka
|

Prodajemo 2 vlasnicka luksuzna stana u prestiznom Beogradskom naselju Beograd na Vodi u zgradi Perla.Oba stana se nalaze na desetom spratu na premium lokaciji sa pogledom na reku.Uz stanove je obavezna i kupovina garaznog mesta.Useljenje za ovu zgradu planirano je za Novembar 2025te. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan We are selling 2 owner-occupied luxury apartments in the prestigious Belgrade neighborhood of Belgrade Waterfront in the Perla building. Both apartments are located on the tenth floor in a premium location with a view of the river. Along with the apartments, the purchase of a garage is also mandatory. The move-in to this building is planned for November 2025. For more information, call +381653393988 Bojan

888.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Internacionalnih brigada
|

Retko u ponudi, renoviran stan sa pogledom na Karađorđev park. Stan se nalazi na drugom spratu u zgradi sa liftom i dvostrano je orijentisan. Sastoji se od dnevne sobe otvorenog koncepta, koja je povezana sa trpezarijom i kuhinjom. Iz trpezarije se izlazi na terasu sa predivnim pogledom. U drugom dijelu stana nalazi se spavaća soba s balkonom, koja pruža osjećaj topline i mira. Takođe, u sklopu stana je i kupatilo koje se nalazi odmah do spavaće sobe. Uz stan dolazi i ostava u podrumskom delu. Agencijska provizija 2% od dogovorene cene.

255.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Neimar - Lamartinova
|

U jednoj od najlepših ulica Neimara, u Lamartinovoj, izdajemo 2.0 stan. Stan se nalazi u prizemlju privatne kuće. Sastoji se od: hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, spavaće sobe i toaleta. Niski režijski troškovi. Depozit je obavezan. Zakup na duži period. Posrednička nadoknada iznosi 50% dogovorene zakupnine i plaća se jednokratno na potpisivanju ugovora o zakupu.

500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Direktna prodaja stanova u Beogradu na vodi bez provizije za kupce.Izuzetan stan na 15tom spratu orjentisan ka reci ,ujedno i poslednji u ponudi ovakve strukture.Zavrsetak radova i planirano useljenje za ovu zgradu je Novembar 2024te.Cena je izrazena sa PDV-om , mogucnost povrata PDV-a za kupce prvog stana u skladu sa zakonom u RS. Uz kupovinu stana je obavezna kupovina parking mesta po ceni od 25000e. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan

269.888 €
Stan | Beograd - Vračar - Južni bulevar - Bjelanoviceva
|

Prodajemo luksuzan stan u novijoj zgradi na Vracaru u jednoj od poslednjih Vracarskih zelenih oaza.Smart Building zgrada sazidana po najvisim svetskim standardima , stan se prodaje namesten , sa jednim garaznim mestom po ceni od 30000e. Alu stolarija, komarnici na svim prozorima, roletne na dugme, sva ugradna tehnika BOSH. Stan se sastoji od ulaznog hodnika pored kog se nalazi manji toalet , dnevne sobe sa kuhinsko trpezarijsim delom koji ima izlaz na terasu i prostrane spavace sobe sa kupatilom. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijksa nadoknada iznosi 2% od dogovorene cene.

300.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Rudnicka
|

Izdajemo izuzetan komforan i prelepo opremljen stan u novoj zgradi u ulici Rudnickoj. Stan se nalazi na samo 5 minuta peske od Hrama Svetog save. Zgrada je uradjena po najvisim standardima i opremljena najvalitetnijim materijalima, poseduje auto lift garazu sa vise slobodnih parking mesta. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, komforne i velike dnevne sobe sa izlazom na terasu koja gleda na dvoriste. Kuhinja je opremljena najmodernijom ugradnom tehnikom stranih prozvodjaca, kozni namestaj koj odise luksuzom, TV od 65", jedna prostrana spava soba sa zasebnim kupatilom i jos jedna manja sa single krevetom i radnim stolom. Uz stan stan je obavezno i rentiranje garaznog mesta po ceni od 100e mesecno. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine. We are renting out an exceptionally comfortable and beautifully furnished apartment in a new building in Rudnicka Street. The apartment is located just 5 minutes' walk from the Church of St. Sava. The building is finished to the highest standards and equipped with the highest quality materials. consists of an entrance hall, a comfortable and large living room with access to the terrace overlooking the courtyard. The kitchen is equipped with the most modern built-in appliances from foreign manufacturers, leather furniture that exudes luxury, a 65" TV, one spacious bedroom with a separate bathroom and another smaller one. with a single bed and a desk. Along with the apartment, it is mandatory to rent a garage space at a price of 100e per month. For more information, call +381653393988 Bojan Agency commission is 50% of the first rent.

1.300 €
Poslovni prostor | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Šumadijski trg
|

U ponudi odličan poslovni prostor, na mirnoj lokaciji na Banovom brdu! Prostor je otvorenog koncepta sa mogućnosti pregrađivanja u više kancelarija. Njegova velika površina daje razne mogućnosti za zakupca. Nalazi se na četvrtom sprtu u zgradi sa liftom i obezbeđenjem i portirom. Agencijska provizija iznosi 50% od mesečne zakupnine

3.500 €
Stan | Beograd - Stari grad - Politika - Svetogorska
|

U ponudi odličan stan u samom srcu Beograda, na samo 350m od Trga Republike! Stan se nalazi u prizemlju zgrade i dolazi sa sopstvenim parking mestom u dvorištu, što je izuzetna prednost u ovom delu grada. Njegova pozicija ne utiče na mir koji pruža i izolovanost. Ulaskom kroz ulazna vrata, nalazimo se u hodniku koji vodi direktno do dnevne sobe otvorenog koncepta, koja je povezana sa kuhinjskim i trpezarijskim prostorom. Na suprotnoj strani hodnika, sa leve strane, nalazi se ulaz u prostranu spavaću sobu sa garderoberom, dok se odmah pored nje nalazi odvojeno kupatilo. Stan je potpuno renoviran, sa novom električnom instalacijom, vodovodom, kanalizacijom, plafonima i zidovima. Dodatno, opremljen je vrhunskim pametnim uređajima i optičkim internetom za savremeni način života. Stan je već uspostavio uspešan model iznajmljivanja na kratki rok, što ga čini odličnom investicijom, ali istovremeno je i veoma pogodan za svakodnevni život. Agencijska provizija iznosti 2% od dogovorene cene.

244.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi je dvosoban stan sa pogledom na grad u okviru kompleksa Beograd na vodi u zgradi Metropolitan. BW Metropolitan je jedna od najpoželjnijih zgrada u okviru kompleksa Beograd na vodi, udaljena 100 metara od reke, sa recepcijom i obezbeđenjem 24/7. Ugodan dnevni i trpezarijski prostor otvorenog tipa, jedna spavaća soba, moderno kupatilo sa tuš kabinom, potpuno opremljena kuhinja, ostava i terasa sa pogledom na grad. Stan je ukupne površine 52m2. Za zakazivanje gledanja pozovite na: 0631589945 - Vladimir Agencijska provizija u visini od 50% jedne mesečne rente.

1.200 €
Stan | Beograd - Savski venac - Senjak - Koste Glavinića
|

U ponudi udoban stan na mirnoj lokaciji na Senjaku. Stan se nalazi u blizini svih potrebnih ustanova i prodavnica. Nalazi se na prvom spratu zgrade od četiri sprata. Stan se sastoji od dnevne sobe, kuhinje i trpezarijskog dela, koji su povezani, te takođe ima izlaz na terasu. Pored toga, ima još dve spavaće sobe i kupatilo. Agencijska provizija iznosi 50% od mesečne zakupnine

800 €
Agencije za nekretnine | Brick Pro