Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Plac | Smederevo - Gradska lokacija
|

Plac u građevinskom području, 500m od pumpe na Kolarskom putu, prohodan, dobar put, struja, gradski vodovod. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

19.000 €
Plac | Beograd - Surčin - Dobanovci
|

Odličan plac, na dobroj lokaciji. Zemljiste oko 500m udaljeno od Majevicke ulice, sada poljoprivedno . Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

470.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

U ponudi je fenomenalan lux stan u zgradi Arcadia. Namešten je, aparati lux klase. Useljiv od 1. februara 2024. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, tri kupatila. Poseduje i dva garažna mesta i podrumsku prostoriju. Sa terase otvoren pogled na reku i Kulu. Svi sadržaji su u blizini. Vredi pogledati!!! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

670.000 €
Plac | Stara Pazova - Okolno mesto
|

Prodaje se 63 ari građevinskog zemljišta u industrijskoj zoni Krnješevci, na izuzetnoj lokaciji do objekata MAN-a i Uniprom špeda. Prisutna sva potrebna infrastruktura, gas, voda,struja. Prigodan prilaz. Na cca 200 metara od petlje Šimanovci. Dimenzije placa cca 31m x 200m Cena: 189.000 eura Prodaje se plac pored površine 160 ari pod istim uslovima-cenom po aru zemljišta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

189.000 €
Kuća | Beograd - Surčin - Dobanovci
|

U neposrednoj blizini centra naselja u mirnoj ulici nalazi se ova potpuno sređena kuća. Predmetna nepokretnost funkcioniše kao dva komforna trosobna stana, potpuno i lepo renovirana. Ekonomski deo dvorišta ima oko 10ari sa uređenim travnjakom i ukrasnim biljem, u čijem sklopu se nalazi čvrsto zidani objekat od oko 60m2 koji je podeljen na garažu i ostavu a može se prilagoditi i prepraviti u stambeni prostor. Iza tog objekta se nastavlja deo od nekoliko ari gde je bašta i voćnjak u čijem produžetku je njiva prve klase koja je gradsko građevinsko zemljište. Kuća ima uvedeno etažno grejanje na gas. Veoma lepo uređena sa dobrim potencijalom za život i biznis. Sve uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

300.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Dražanj
|

Ozakonjen objekat 460m2, korisne površine 25 ari placa u Dražnju - Grocka, na samo 500m od škole u samom naselju. Prilaz do imanja sa dve strane, udaljeno od Beograda 43km, 5km od izlaza na auto-put preko Umčara. Objekat je u sivoj fazi, zidan od blokova, spratnost PO+PR+1+PTK. Pogodan je za stanovanje ili da se privede nameni za biznis (starački dom i slično). Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

120.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Senjak, sporedna ulica kod gradske pekare. Dvosobna kuća za renoviranje i plac od tri ara. Mirna ulica u prijatnom okruženju, ravan plac, garaža u dvorištu. Dvestotine metara od prevoza, prodavnice. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

49.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Skupština - Palmotićeva
|

Stan na drugom spratu, pet soba, dva kupatila, cg, klima, parking u dvorištu zgrade. Izdaje se namešten ili nenamešten. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

2.600 €
Magacin | Beograd - Zemun - Altina - Ratarski Put
|

Magacinski prostor 900m2 na prvom spratu koji je povezan teretnim liftom. Prilaz lakšim teretnim vozilima. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

2.700 €
Stan | Beograd - Voždovac - Vojvode Stepe - Vojvode Stepe
|

Izdaje se prazan, postoji mogućnost i opremanja, na duži vremenski period, sa parking mestom u garaži. Troškovi režija 200e. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.400 €
Plac | Aranđelovac - Okolno mesto
|

Prodaje se plac, 70ari, u građevinskom području u Aranđelovcu. Uknjižen. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

150.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Vračar - Cvetni trg
|

Izdaje se opremljen poslovni prostor kapaciteta 30 radnih mesta. Cena ukljucuje sve troskove. 24h obezbedjenje i pristup. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

7.500 €
Stan | Beograd - Obrenovac - Obrenovac (mesto)
|

Veliki stan u centru Obrenovca u visokom prizemlju nedaleko od autobuske stanice. Pored ulaza iz zgrade stan ima i zaseban ulaz sa ulice kroz dvoriste koje pripada stanu i koje se nalazi oko celog stana sa terasom od 25m2. Stan je povrsine 86m2, poseduje 2 mokra cvora, veliku dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, veliku spavacu sobu i jos 2 sobe kao i veliko predsoblje od 17m2 u centralnom delu stana. Keramika u celom stanu,pvc stolarija, visoki plafoni, centralno grejanje. Idealan stambeni ili poslovni prostor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

160.000 €
Poslovni prostor | Smederevo - Gradska lokacija - Kneza Mihaila
|

Poslovni prostor u glavnoj ulici na raskrsnici, 330 kvadrata na dva nivoa. Luksuzno sređeno, 4 mokra čvora, EG, 6 klima uređaja, ventilacija. Mogućnost dogradnje još dva nivoa. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

720.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Senjak, kod "Vrtirepa" na 2 ara placa. Renovirana, trosobna kuća i dosta pomoćnih prostorija. Etažno grejanje, sva infrastruktura. 200 metara do prodavnica, prevoza. Do centra grada 600metara. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

59.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Ralja, centar sela. Renovirana kuća od 133 kvadrata i pomoćne prostorije, garaža od 68 kvadrata. Plac 74 ara, izlaz na dve ulice. 100 m od prodavnice, prevoza, škole, igrališta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

50.000 €
Plac | Beograd - Grocka - Zaklopača - Beogradska
|

Zemljište u građevinskom području 7.5ari u Zaklopači na kome se nalazi vikendica koja je spratnosti P+PK, prizemlje čini soba 16.16m2 i potkrovlje soba 2.59m2 sa upotrebnom dozvolom, kao i pomoćni objekat. Vlasniku pripada i deo druge parcele od 2.5ara koji je uknjižen u katastar u svojini 1/2, koristi se za put. Do samog placa se dolazi sa Smederevskog puta direktno, ima svoju rampu. Na placu je gradski vodovod, struja na 10 metara. Divan pogled ka Kosmaju i Avali. Uknjiženo. Za ozbiljne kupce mogućnost korigovanja cene! Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

28.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Gornji grad - Ugrinovačka
|

Open space prostor u prizemlju moderne poslovne zgrade koji se moze prilagoditi potrebama zakupca. Za vise informacija kontaktirajte agenta. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

3.150 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Knez Mihailova - Knez Mihailova
|

Poslovni prostor na petom spratu poslovne zgrade sa 24h obezbedjenjem i dva lifta. Sadrži 9 kancelarija, toalet i čajnu kuhinju.(odmah je dostupno 5 kancelarija ukupne površine 165m2 dok je ostalih 4 zakupljeno, ali u slučaju dogovora mogu biti oslobodjene u roku od 2 meseca ) Na odličnoj lokacija pešačkoj zoni. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

3.800 €
Plac | Beograd - Surčin - Surčin (mesto)
|

U ponudi je izuzetan plac za parking prostor ili slično u blizini Aerodroma. Hitno, povoljno. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

200.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Gornji grad - Ugrinovačka
|

Izdaje se nova moderna poslovna zgrada koja se sastoji od prizemlja, tri sprata i poslednjeg povucenog sprata. U przemlju se nalazi lokal povrsine 262m2, 1,2 i 3. sprat povrsine 318m2 dok je poslednji povuceni sprat povrsine 300m2. Zgrada poseduje 15 parking mesta koja se nalaze u dvoristu. Cena zakupa parkinga je 80 Eur po mestu. Svi prostori su otvorenog tipa i mogu se prilagoditi i opremiti prema potrebama zakupca. Izdaje se na duzi period. Lokacijski odlicno povezano sa autoputem. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

15.000 €
Plac | Stara Pazova - Okolno mesto
|

Prodaje se 307 ari uknjiženog zemljišta u industrijskoj zoni Krnješevci, na cca 150m od nove Hale magacina Milšpeda. Dimenzije placa cca 90m x 350m. Buduća trasa puta Industrijska zona Stara/Nova Pazova - Petlja Krnjrševci prolazi pored samog placa. U blizini potrebna komunalna i urbana infrastruktura. Cena po aru: 1.900eura Ukupna cena: 583.000 eura Postoji mogućnost kupovine okolnih placeva. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

583.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Bežanijska kosa 2 - Peđe Milosavljevića
|

U ponudi je komforan, porodičan stan u mirnom kraju. Sastoji se od ulaznog predsoblja, dnevne sobe, spavaće sobe sa terasom, kuhinje sa lođom, trpezarije, kupatila, ostave i hodnika između spavaće sobe, kupatila i trpezarije. Stan je dvostrano orijentisan, lep raspored prostorija. Poseduje i pripadajuću podrumsku prostoriju. Slobodan parking ispred zgrade na kome uvek ima mesta. Zgrada je okružena zelenilom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

157.000 €
Kuća | Beograd - Lazarevac - Veliki Crljeni
|

U ponudi je porodična kuća Po+P+P1 na placu od 10ari. Sastoji se od prizemlja u kom je dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo i terasa na spratu, još jedna dnevna soba, 2 spavaće, kupatilo i terasa, podruma i garaže sa radionicom. Do kuće je asvaltni put. Kuća je kvalitetno izgrađena i u dobrom je stanju. Odmah useljiva, bez ulaganja, sem nameštaja i aparata. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

60.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Reprezentativna, novosagrađena, nekorišćena kuća na Kolarskom putu kod raskršća. Luks kvalitet kuće od 507m2 i pomoćna sređena kuća od 214m2. 54 ari placa ograđeno zidom. Moguća zamena za nekretninu u Beogradu, Crnoj Gori, inostranstvu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

475.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Đure Veselinovića
|

U dogovoru sa Vlasnikom moguće izdavanje kuće, placa ili garaže za razne usluge kao što su radionice, magacin, itd. U najmirnijem delu Kaluđerice nalazi se plac od 15ari sa kućom površine od 52m2. Ogradjen, sa uredjenim dvorištem, izbetoniranom stazom od ulice do same kuće kao i kapijom sa posebnim ulazom za automobil. Kuća se sastoji iz dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kao i kupatilom, dodat je montažni deo na postojeću kuću u kom se nalaze dve odvojene spavaće sobe. Kuća poseduje inverter klimu, uknjižena je i prijavljena na struju i vodu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

100.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Palilula - Borča - Zrenjaninski put
|

Poslovno magacinski prostor na ogradjenom placu od 30a, šleperski i kolski prilaz placu na oko 200m od Zrenjaniskog puta. Na placu se nalaze 3 hale ukupne površine 500m2, visine 4-5.8m, ulaz sa dve ulice. Na placu se nalazi i poslovni prostor na dva nivoa, 250m2, 8 kancelarija, 4 mokra cvora i dve garaze. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.800 €
Poslovni prostor | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Kirovljeva
|

U prilici smo da Vam ponudimo atraktivan poslovni prostor na odličnoj veoma prometnoj lokaciji. Poslovni prostor se sastoji iz tri nivoa. U suterenu postoji mogucnost posebnog ulaza, sastoji se iz dve prostorije, ostave i mokrog cvora. Prizemlje se sastoji iz open space prostora. Na spratu se nalaze dve kancelarije koje su pregradjene pregradnim zidom i mogu se prervoriti u jednu veliku po potrebi, mokri čvor i terasa površine 14m2. Niski mesečni troškovi. Grejanje pomoću električnog kotla i klima uredjaja. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

2.900 €
Plac | Beograd - Surčin - Dobanovci
|

Odličan plac - građevinsko područje. Blizu Kalifornije, u blizini izgrađenih hala, blizina infrastrukture. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

288.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Senjak - Bulevar Vojvode Mišića
|

Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, u blizini svih neophodnih sadržaja i brojnih linija gradskog prevoza. Po strukturi je dupleks: na donjem nivou su dnevni boravak, kuhinja, trpezarija i toalet, a na spratu su tri spavaće sobe i kupatilo. Stan je održavan, komforan, dvostran i svetao. Zgrada je građena kvalitetno, za funkcionere. U dvorištu zgrade postoji zajednički parking sa rampom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

205.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Dositejeva
|

Stan u neposrednoj blizini Narodnog pozorišta u izvornom stanju, u suterenu lepe zgrade. Stan poseduje tri sobe sa velikim prozorima, kuhinju, veliko predsoblje, dva mokra čvora. Stan je zdrav, dobro osvetljen i zanimljiv kako za stanovanje tako i za poslovni prostor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

188.000 €
Plac | Beograd - Palilula - Višnjica - Ramadanska
|

Prodaje se građevinsko zemljište od 20,82 ara u Ramadanskoj ulici, potes Duboki do. Nalazi se 600 m od Dunava i 1 km od restorana „Dunavska terasa”. Plac je na nadmorskoj visini 203 m i ima otvoreni pogled na Dunav. Parcela je pravougaonog oblika, sa frontom od 22 m ka lokalnom putu. Priključci vode i struje postoje na 500 m od placa. Za predmetnu lokaciju nije urađen plan detaljne regulacije. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

62.000 €
Kuća | Beograd - Zemun - Novi grad - Hercegovačka
|

Prelepa kuća u zajedničkom dvorištu. Prostorije: kuhinja, trpezarija, dnevna soba, 3 spavaće sobe, kupatilo, dve terase. Sve je u izuzetno korektnom stanju. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

89.900 €
Plac | Stara Pazova - Okolno mesto
|

Prodaje se 150 ari zemljišta u privrednoj zoni u Krnješevcima. Na cca 200m od Milšpeda i Meridianšpeda. Zemljište se nalazi pored buduće putne trase Industrijska zona Stara/Nova Pazova - Petlja Šimanovci. Dimenzija 60m×250m. Uknjiženo, bez tereta. Postoji mogućnost kupovine okolnih parcela. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

375.000 €
Lokal | Beograd - Palilula - Centar - Takovska
|

Prodaje se lokal sa izlogom do ulice, Takovska, 75m2, PR+1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

220.000 €
Poslovni prostor | Kragujevac - Gradska lokacija
|

Izdaje se novoizgradjeni poslovni prostor, 2288m2. Cena + pdv Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

16.000 €
Plac | Beograd - Palilula - Krnjača - Zage Malivuk
|

Odlična parcela za gradnju hale ili nekog drugog PP. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

588.000 €
Plac | Beograd - Palilula - Krnjača - Zage Malivuk
|

Odlična parcela za gradnju hale ili nekog drugog PP. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

300.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Nemanjina
|

Salonac površine 171m2 5.0 na prvom spratu stambeno-poslovne zgrade sa pogledom na Trg Slavija. Stan ima 2 ulaza, 5 soba, balkon, terasa, 3 mokra čvora, trostrano orijentisan. Od prostorija: hol, 2 salona, 4 sobe, kuhinja, 3 mokra čvora, 2 ostave, devojačke sobe/ostave, balkon, terasa. Poseduje 2 ulaza pa je moguće da funkcioniše kao dve posebne stambene jedinice. Zapoćeta je adaptacija stana. Pogodan za stanovanje ili za poslovni prostor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

600.000 €
Kuća | Inđija - Okolno mesto - Vojvode Stepe
|

U ponudi je kuća koja ostavlja utisak kao da ste došli na neko od Indonežanskih ostrva poput Balija. Izgrađena je od prirodnih materijala sa specifičnim enterijerom koji deluje opuštajuće. Umurujuće deluje sve pa i okolina jer se kuća nalazi u šumi sa predivnim pogledom na reku. U dvorištu možete uživati na bazenu ili velikoj terasi u kupanju i sunčanju. Inače je ovaj prostor ispred kuće povezan sa velikim dnevnim boravkom. Kuća ima tri spavaće sobe, dva kupatila od kojih je jedno sa kadom, a drugo sa tuš kabinom. Postoji još jedna platforma za sedenje sa koje se takođe pruža fantastičan pogled. Nekretnina za svaku preporuku, za uživanje i stanovanje, za posao (izdavanje kuće). Veliki potencijal za vinski turizam. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

300.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Filmski grad - Aljehinova
|

Prodaje se funkcionalan i prostran trosoban stan u mirnom i punom zelenila delu naselja Filmski grad, Čukarica. Visoko prizemlje,dvostran,sa terase i druge strane stana pogled na uređen park. Stan je održavan, sastoji se od prostrane dnevne i dve spavaće sobe, dva mokra čvora, kuhinje sa trpezarijom sa izlazom na terasu okruženu uređenim zelenim dvorištem - parkom. Blizina svih neophodnih infrastrukturnih sadržaja, odlična povezanost sa svim delovima grada. Ada i Košutnjak na dohvat ruke. Površina stana 78m². Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

157.000 €
Kuća | Beograd - Zemun - Altina - Zire Adamovića
|

U najboljem delu Altine, na uglu dve široke ulice, nalazi se ova uknjižena kuća. Objekat ima tri zasebne stambene jedinice, podrum koji ima normalnu visinu plafona i opremljen je kao stan, ostavu i garažu. U kući je uvedeno geotermalno grejanje, sistem voda-voda. Objekat je ograđen zidanom ogradom sa dve velike kapije i tri pešačke a poseduje i asfaltirani parking sa 8 mesta. Autentičan objekat veoma kvalitetno građen i odlično koncipiran. Za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

550.000 €
Plac | Beograd - Palilula - Krnjača - Zage Malivuk
|

Odlična parcela za gradnju hale ili nekog drugog PP. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

999.000 €
Plac | Beograd - Palilula - Krnjača - Zage Malivuk
|

Izuzetan plac na odličnoj lokaciji!!! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

288.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Kolonija Zmaj - Joze Šćurle
|

Izdaje se nov poslovni prostor blizu KBC Bežanijska kosa, udaljen 1.5km od Autoputa E-75. Prostor ima dve velike prostorije od 130m2, kancelarijski prostor, dva mokra čvora, terasu. Prostor je pogodan za razne namene, sport i rekreaciju, magacin, proizvodnja. Prostor ima pripadajući asvaltirani plac od 5.5a sa kamionskim prilazom. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.700 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Košutnjak
|

Moderno nameštena lux kuća na početku Diplomatskog naselja. Kuća sa 4 etaže, 4 mč, velikom terasom (oko 35m2) sa panoramskim pogledom. Garažno mesto. U neposrednoj blizini Košutnjak, prodavnice, osnovna I srednja škola, bazeni, sportski centar, obdanište.. Izdavana ambasadama. Za preporuku! Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

3.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

U prilici smo da vam ponudimo stan od 73m2 u zgradi Simfonija na 9. spratu. Stan je na izuzetnoj lokaciji sa pogledom na reku i na grad. Poseduje master sobu, spavaću sobu, dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, terasu, dva kupatila, prostor za vešernicu. Kuhinjski elementi i plakari su ugradni. Parking mesto postoji ali nije u ceni. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

438.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Boleč
|

Ozakonjeni porodični objekat između Boleča i Leštana, spratnosti PR+PK, neto površina 120m2, 4 ara placa. Prizemlje: dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo, spavaća soba, ulazni prostor. Potkrovlje: dve prostorije, izvedene sve instalacije, malterisano, PVC stolarija. Kuća je izolovana, novije gradnje, plac ograđen. Priključen na gradski vodovod i kanalizaciju. Nalazi se u mirnom okruženju, na putu između Boleča i Leštana. Samo za keš kupce. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

75.000 €
Plac | Beograd - Zemun - Batajnica
|

Prodaje se izuzetno atraktivno zemljište u Batajnici, na izlazu ka Pazovi, preko puta V. Z. Moma Stanojlović, u neposrednoj blizini puta. Privredna zona, u okolini više objekata u funkciji. Raspoloživost neophodne infrastrukture. Uknjiženo. Površina :161.5 ara, dimenzija 36m x 450m Cena: 646.000 eura Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

646.000 €
Kuća | Beograd - Sopot
|

Prelepe kuće na Trešnji, austrijska drvena gradnja, slovački fasadni krov, italijanska keramika I klase 80x40cm. Toplotna pumpa Ariston, podno grejanje i fan coil " Sabiana" (grejanje i hlađenje). Toplotna pumpa i grejanje na wi-fi upravljanje. Bunar arterijski 1l/sek 5cm3 tank za vodu, 5m3 septička jama. Drvena fasada-masiv bor, ALU spoljna stolarija, Velux krovni prozori, kamin - peć na drva ugradna i nadgradna. Optički kabl, kapija na el. upravljanje, dva parking mesta + dodatni parking, video interfon. Oko kuće staze i trotoari. Savremena kućica iz bajke, u blizini Ikee na 310m nadmorske visine. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

170.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine